Boskip in Vogelsang

Het leuke van een bezoek aan Vogelsang is dat ik elke keer weer iets meemaak wat me uit mijn comfort zone haal. Deze keer gingen we zwavelzwam eten. Eric heeft goed bestudeerd dat de paddenstoel geen giftige dubbelgangers kent. We halen een stuk en ik heb de grote eer om het lekker te bereiden met wat uien en peper en zout. Echt een lekkere paddenstoel met de smaak a la quorn. Heeft niet voor niets de bijnaam ‘boskip’ gekregen, en terecht.

boskip in de pan

Verder hebben Henk en ik meegeholpen met de gemeenschappelijke ruimten. Een muurtje dat erg geleden heeft onder lekkage hebben we gestript van de stuclaag. De volgende dag gingen we los met lemen. Altijd leuk werk.

leemstuccen techniek van Anneke en hup .. op de muur

Het was weer een feestje om mee te doen met de meewerkweek. Dank jullie wel.

2013-05-09 14.30.55